Clik yer..iklan ni..

Saturday, August 15, 2009

ISI MINYAK ...DAPAT DUIT!!! ..Berminat Hubungi Saya

MY08765548 .Ini reference anda atau click disini jika berminat. Kalau tak boleh copy paste and serach for the address : http://MY08765548.svr2u.com.

SVR perkenalkan kaedah terbaru dan inovatif untuk meningkatkan kuasa beli pengguna!

Segala masalah pengguna selama ini diselesaikan oleh SVR melalui penyatuan padu diantara Syarikat, Pengguna dan Merchant!

SVR menawarkan satu pengalaman baru dan trend masakini melalui kad keahlian– satu kad untuk membeli belah dan kitaran perbelanjaan dimana membolehkan semua mendapat faedah bersama-sama kepada sesiapa yang sertai program ini.

Dimasa hadapan SVR akan terus menerus mencari idea baru untuk memuaskan ahli SVR.Salam sahabat blog...Perniagaan terkini. Kaedah baru berbelanja.Isi minyak di petronas, dapat duit. Berbelanja diselected merchant dapat duit. Setakat ini hanya KAMDAR... Dalam proses... Giant, Tesco dan Mydin.

Selama ini berkepuk kad keahlian kita, bila berbelanja dapat point.Tukar point dapat apa??? Tissue, payung, pinggan mangkuk... itu aje!!!>>>...<<<

Join kami di SVR INTERNATIONAL.

Dengan hanya RM168 sahaja...Anda akan dapat 3 kad :
1. Petronas Smartpay yang ada RM50 credit
2. SVR GOLD untuk anda berbelanja di merchant terpilih
3. Kad Bio Energy untuk kesihatan anda

Membolehkan anda terus berbelanja. Disamping itu anda juga berpeluang menjana pendapatan lumayan!!!

Maintainance hanya dengan isi minyak RM200.00 sebulan dan anda layak menerima income bulanan.

TAPI INGAT!!! HANYA DI PETRONAS SAHAJA

Jika anda punya kereta dan berbelanja kurang dari RM100.00 sebulan. Sila abaikan sajer!!!Alamilah Satu Pendapatan Luar Biasa Hebat, Melalui Program Perniagaan Yang Bertaraf Profesional. Sertai Dengan Rasa Lebih Selamat..Dan Mulakan Kehidupan Lebih Berkualiti Selepas Ini!Sekiranya, Anda Tercari-Cari, Bagaimanakah Cara Menambah Pendapatan, Kini Anda Telah Jumpai. Satu Formula Yang Benar-Benar Berkesan. Anda Sedia? Apa tunggu lagi..Jom Sertai Kami.. Telah dilancarkan pada 25 Julai bersempena hari pengguna di Kuantan Pahang Darul Makmur.

Jika anda berbelanja lebih dari itu dan ingin menjana pendapatan lebih dari itu... Sila hubungi : Saidah : 013-5282194 ,
email: saidah_samadi@yahoo.com
BENAR-BENAR REALITI!

No comments:

Post a Comment