Clik yer..iklan ni..

Friday, September 25, 2009

19 September 2009 - Friday

19 September 2009 - Friday

Lepas berbuka ajak hubby gi Megoplex nak gi beli tudung wanr pink for my princess. Alih2 gibeli kuih raya kat Megoplex. Ingatkan nak beli last day puasa atau malam raya, sbb kata orang masa tu depa lelong kuih.

Tapi yg kelakarnya adik2 tu jual kuih murah ler sesangat. Sbbnya 1 bekas tu depa letak RM18 tapi depa offer RM50 utk 3 bekas, tu dah kira murahnya by RM4. Bila kita minta 4 utk RM50 depa dgn senang hati boleh bagi. Terpikir gak untung ke depa meniaga kalau cam tu, sbbnya 1 bekas dah jadi RM12++. Apa lagi kita borongler sampai 8 bekas, buat buah tangan utk kakak2 dan kakak iparku.

2 comments:

  1. salam saidah...kat muar nie diorang jual kuih raya satu bekas bulat tu rm10 jek...lepas raya lagi ler murah 7 bekas rm50 tue..murahnyerrrrr..

    ReplyDelete