Clik yer..iklan ni..

Saturday, September 26, 2009

GRAND PTC - BESTNYA DAH ADA $145.50USD DLM E-WALLET

MEHLAH JOINT GRAND PTC

Click kat link ni, past tu join - click kat earning area -

Sambil menyelam minum air- tengok add 30 second - click - past tu dlm e-wallet ada $1usd. senangkan.


My Account Panel - saidah binti samadi
Your Account
Username: saidahsamadi
Name: saidah binti samadi
Ip Address: 115.132.118.202

Targeting
Gender: Male Female

Country: Malaysia


Your Email
Current Email: saidah_s@streamyx.com
New Email


Your Password
New Password:
Repeat:


Delete Your Account


Account Preferences
Your Membership
You are currently a free member. Upgrade Today!
Earning Balance Stats
Cash Balance: $145.50000
Clicks: 56
Pending Withdrawls: $0.00
Payments Received: $0.00
Payments Cancelled: $0.00
Advertising Balances
Paid to Click Credits: 0.00000
PTSU Credits: 0
Banner Credits: 0.00000
Downline Stats
Total Direct Referrals: 1
Total Downline Clicks: 155
Downline Earnings: $79.50000

2 comments:

  1. salam.... macamana nak draw duit tu? jangkamasa draw berapa lama? 019-9873178 aziz

    ReplyDelete
  2. kena ada paypal..kalau tak silap dlm e-wallet 1000usd kot..tapi apa-apa hal u baca dulu yer..saya tak gerenti, ni pun saya suka-suka jer..entah scam atau tidak saya pun tak pasti, tapi yg saya tahu kita tak perlu bayar aper-aper pendahuluan macam skim-skim cepat kaya kat internet tu. Kalau nak cuba boleh..

    ReplyDelete