Clik yer..iklan ni..

Tuesday, September 29, 2009

Salam semua...

Tak ada aper yg menarik hari ini berlaku..lepas kerja nak melawat tempat pinggan mangkok lama pun tak sempat. Cuma sibuk beraya ke sana sini. Hmm dapat jemputan dari tokey Riamoda silk House yg terletak di Simpang Pulai utk beraya kat rumah dia.

Pas tu sibuk tolong buatkan blog utk member nak buat business online. Dia ada produk sendiri Beauty Umaira. Kita tengah makan produk dia, tengok2 kalau boleh kurus.hehehe..nanti kalau dah siap kita akan link blog dia kat sini utk dikongsi oleh rakan2 pembaca blog.

No comments:

Post a Comment