Clik yer..iklan ni..

Friday, October 2, 2009

TUREEN



Tureen..peninggalan arwah Tok Mertuaku




PIring Hiasan







Salam...Last I updated my blog was on 29 Septermber 2009, ceewah..kecek org putih pulak. Bukan tak nak update tapi streamyx ada problem slow browsing especially kat northern part. Tonite..memang laju..


MInggu cadang nak gi pasar lambak cari pinggan set yg Nur pesan tapi tak boleh sbb nak gi beraya kat rumah kawan2, nanti yer Nur kita ambik gambar. Sebenarnya saya pun tgh cari bunga ros warna hitam. Nak kumpul semula supaya jadi 1 set.

Gambar kat atas tu adalah gambar yg dapat kita cari kat kedai2 apek tua. Depa tak jaga langsung barang2 ni. MUngkin mereka tidak tahu menilai spt kita semua uhuhkss

6 comments:

  1. cantik! tapi saya takat hari ni rasanya dah banyak & vantage...tak ade tempat dah nak letak/simpan

    ReplyDelete
  2. salam saidah...mangkuk tureen tu brape harga dia teringin nak beli lah..pinggan bunga lalang tu ada lagi tak?

    ReplyDelete
  3. ca..mangkut tureen tu ada satu jer la..nanti kalau kita ada jumpa lebih kita inform yer..pinggan bunga lalang tu saya ada beli dua kalau tak silap ..nanti kita check samaada ada lagi ker tidak yer kat kedai tu..

    ReplyDelete
  4. salam saidah.
    Slam kenal dan terimakasih jadi follower akak. Rupanya minat juga kolek pingganmangkuk antik iyer. Tureenn tu brp RM beli? Kalau jumpa lagi belikan utk akak satu juga.

    ReplyDelete
  5. Mrs No..tureen tu ada satu jer..cari2 tak jumpa dah. Yg tu dapat dari arwah tok mertua ku..belumlah nak jual la sekarang ni.

    ReplyDelete
  6. Mrs No..ok..aper-aper yg saya jumpa saya akan letak kat sini.

    ReplyDelete