Clik yer..iklan ni..

Tuesday, November 24, 2009

OC RED ROSE

Salam semua.

Hari ni sebenornya saya mc demam dan masuk 3 hari. Semalam gi kerja gak tapi half day dah balik rumah menggigil badan sejuk kat ofis.

Tetapi hari demam hampir kebah, sbb aper..sebab..jeng-jeng tengoklah aper yg saya dapat utk cukupkan set OC saya. Hmm dapat sugar bowl dan 5 set cawan dari Shas. Alangkah bahagianya jiwa. Letak-letak jer dlm lemari terus snap gambar. Inilah hasilnya.




18 Disember,


koleksi OC Red & white rose dilengkapkan melalui barter ngan Hanis, saya dapat creamer jug OC.

1 comment:

  1. salam saidah..
    set OC ni la N nak cari..tea set 4 pun jadi la..dgn 1 teko..kat mana ek nak dpt..jeles ar tgok..pinggan kita semua duk je x de adik beradik skrg..hehehe

    ReplyDelete