Clik yer..iklan ni..

Sunday, December 20, 2009

MY TWIN ROSES

Salam semua.



Hari nak N3 koleksi twin roses ku yg ciput ini. Tgh tunggu platter 14" dan cawannya. Punyalah susah nak dapatkan twin roses ini.

Nampaklah pulak camera woman kat belakang tu. Panjang sejaran twin rose ni kalau nak citer. Sbb ia dikumpul satu persatu dan pelbagai sumber dan pelbagai tempat serta perbagai harga dan ada yg barter.









<

Sugar bowl dan creamer tu adalah sama dgn yg Kak Hjh Ruziah punya. Masih dlm simpanan sehinggalah beliau kembali dari Mekah hari Jumaat yg lepas.(sebenarnya kena ganti baru utk Kak Gee sbb set yg lama tu dah pecah berderai, kuasa Tuhan dapat cari ganti 2 set sekali gus dan yg satu set dah masuk dlm lemari..)

Selamat kembali Kak Ruziah.

3 comments:

  1. salam kak saidah..
    Amboi,bukan ciputni kak.
    Cantiklah...

    ReplyDelete
  2. klu ada yg terlebih sudah twin roses ni bgtau lah chek no!!

    ReplyDelete
  3. Pn. N..kak Har..insyalaalh..kalau ada lebih saya inform

    ReplyDelete