Clik yer..iklan ni..

Thursday, January 28, 2010

MINGGU YG SIBUK DAN MEMENATKAN

Salam semua.

Dah lama tak N3, sibuk gila, last week pun tak pegi kat pasar lokin sbb ada training kat bukit Merah.

Ada lagi satu perkara yg menyibukkan saya ni, sampai pinggan mangkuk , poko2 bunga semua tertinggal..nak tahu aper dia..tungguuuuuuuuuuuuu.

Pada yg dah pesan barang, lewat sikit yer hantar barang. Pada Hani, dont worry saya dah packed tiga kotak besar dan load dlm kete, angkut ke hulu ke hilir cuma tak sempat singgah kat pejabat pos jer..kotak masih ada dlm kete..saya cuba pos hari Isnin depan yer Hani.

No comments:

Post a Comment