Clik yer..iklan ni..

Saturday, January 9, 2010

PEMENANG - CARA2 NAK TURUNKAN BERATBADAN

Salam semua


Utk tahun 2010, inilah first time saya buat N3. Bukan aper..sibuk sikit maklumlah kerja dgn syarikat GLC ni, awal tahun kena buat planning itu n ini. So kenalah siapkan dulu kalau tak nanti kena sound.

Oklah citer pasal tahun 2010 ni, last week saya gi pasar - ada perbezaan harga berbanding tahun lepas. harga dah naik dah...kita pun faham gak barang susah nak cari, depa amik dari jauh etc. jadi nak tak nak terpaksalah beli jugak sbb dah berminat.

Dlm menyambung azam tahun2 lepas - utk turunkan berat badan, saya terima sambutan yg agak menggalkan dari rakan2. Terimakasih berbanyak2. Nama pemenangnya adalah spt berikut:

1) First person yg beri comment - Kak Nor64 - Kak Nor - sms address kat saya yer.

2) Sebenarnya susah gak saya nak pilih pemenang, sbb semua idea rakan2 adalah bernas. Tapi saya tertarik kpd idea NORLINA dari norsdeco dan chah dari Teratak Putri serta Nyna dari Anak Manja Abah.

Timbang punya timbang saya pilih NORLINA dari NORSDECO.

Kepada yg tak berjaya, jgn berkecil hati yer..cuba ler lagi.

3 comments:

  1. Assalamualaikum k. saidah,
    terima kasih ye..sebenarnya apa yang saya tulis datang dari pengalaman..moh le kite stat kurangkan kg kak,stat hari ni 11.1.10-11.2.10..12.2.10 nati baru kita timbang berat tgk ada x turun...
    se kg pun dah kira achievement tu kak...:-)

    ReplyDelete
  2. Ok..norlina..akk akak timbang setiap bulan..n buat n3 yer

    ReplyDelete
  3. Norlina dan Kak Nor64,
    harap bersabar yer..tak sempat nak buat packing lagi.

    ReplyDelete