Clik yer..iklan ni..

Sunday, February 21, 2010

TWIN ROSES - REUNION

Salam semua.

Dlm diam-diam, saya dah completekan set twin roses saya, yg teaset ada 6 biji , barter ngan Ezany, saya beri dia pink rosa tureen yg sepatutnya saya spare utk one of the silent reader dari JB. ( sorry yer dek akak cant wait longer).

Teko dah ada 2 biji, hmmm oklah tu..alhamdulillah. cuma nak tambah pinggan makan jer.
Ada satu lagi platter 16" barter ngan Hanny tapi tak letak dlm lemari sbb takut lemari runtuh..berat betul yer Hanny..

Yg mangkuk-mangkuk tu barter dgn Izan..Zan, saya ada nampak pinggan makan twin roses tu nak barter lagi ker hehehehe






No comments:

Post a Comment