Clik yer..iklan ni..

Friday, March 26, 2010

MY PRINCE & PRINCES.



Adam Daniel sewaktu berumur 1 bulan ,berat 4.7kg



Adam Daniel dan kakak, masa ni ada berumur 2.5 bulan, berat dah 5.8kg




Kesibukan dgn anak-anak dan kerja memaksa saya mengurangkan masa utk berblog dan hunting. Hunting pun cuma kat ML jer, taklah serancak dahulu. Kat office saya jarang online sbb masa terlalu berharga., nak kejar target. Tahun ni alhamdulillah rezeki Adam, dapatlah bonus lebih sikit hehehe.

Pada yg dah order barang dan belum dapat tu, saya minta maaf berbanyak2, saya akan cuba hantar minggu depan. La ni packing terpaksa buat masa cuti sabtu atau ahad, hari biasa memang tak sempat. Adam pulak lately tido lambat tak boleh nak curi2 packing.

7 comments:

  1. salam kak..lama tak n3,sibuk ye,macam tu lah kalau ada bby.sibuk,penat,tapi hati seronok kan.comel adam sekarang,fatehah pun mesti happy

    ReplyDelete
  2. salam kak...
    mesti kena strt dr awal blk yea kak... jaraknya jauh sgt dgn si kakak tu... ok la dh dpt sepasang

    ReplyDelete
  3. salam kak saidah..
    comeyyyynya adam daniel sekarang..nampak beza skit kan..tapi senyumannya tetap sama.. ;)

    ReplyDelete
  4. shas..a'ha fatehah happy sangat sbb dah ada kawan bermain, kalau tak akak ler kena melayan dia main.

    sanflower ..yerlah..dah tua-tua ni macam dah tak larat pulak tapi alhamdulillah semangat akak ni yg menguatkan diri akak.

    Yatt..yerlah yatt..senyuman dia masih sama walaupun pipi tu dah agak tembam....

    ReplyDelete
  5. salam saidah..bestnya ada baby adam daniel.Anak bongsu sya dah berumur 12 thn..rasa2 mcam nak lagi..tapi my wife kata kilang dah tutup lak. Kena tunggu cucu gamaknya. Older son baru 21 tahun..panjang lagi tu..biar belajar.

    ReplyDelete
  6. Comel adam...along ni tak sempat nak menjenguk...blog pun dah lama tak update...busy sgt pasal reunion vokay ni....nanti free along pergi menjenguk adam...kakak syu pun dah bising...

    ReplyDelete
  7. sharif64..umur dahbanyak ni nak jaga baby kecik memangler penat. tapi saya kesian kat anak pompuan saya yg tak ada kawan tu..tunggu cucu lagi best hehehe

    Laila ..Nak cam mana ..mama ada n kak fatin pun selalu sibuk..umah bukannya jauh tapi tak sempat nak singggah.

    ReplyDelete