Clik yer..iklan ni..

Thursday, March 18, 2010

TM BLOCKBUSTER DEAL

Hari ini bukannya nak citer pasal pinggan mangkuk tapi nak kongsi dgn kengkawan cara nak berjimat. TM ada blockbuster deal utk Broadband (streamyx ) dan voices. Panggilan ke fixline percuma dan kalau ambik package 1MB boleh dapat call ke mana-mana hp dgn rate 10cents shj. Murah tu!!!. utk maklumat lanjut..hehehe tanyalah TM Point yg terdekat.


2 comments:

  1. Hehehhe....ko kan busy dengan adam...mana aku nak ajaknya...lalu je depan rumah...hahahahaha kalau minat nak ambik pakej ni boleh ke?...let me know...tq

    ReplyDelete
  2. la..pakej ni lagi untung..call national call fix to fiz dan local call percuma, gayut ler tak kira masa. pas tu call hp 10cent jer.tapi pakej 1mb ler

    ReplyDelete