Clik yer..iklan ni..

Sunday, April 25, 2010

CHEMPAQA'S GIVEAWAY~

KATEGORI ENGLISH LAVENDERKATEGORI CEMPAKA-ANTIK

Kawan-kawan meh lah join chempaqa giveaway...


~

SYARAY-SYARAT GIVEAWAY:

1. Terbuka untuk semua FOLLOWERS, NON-FOLLOWERS & juga SILENT READERS.(tiada paksaan dalam menjadi follower) yang berada di Malaysia sahaja.

2. Ade 2 kategori :
A) Kategori Cempaka-Antik
-terdiri daripada sebiji teko kangkung. 3 biji cawan kangkong cina, 1 milk jar (silver bamboo).
1 sugar pot (golden bamboo), 1 mangkok kecil wild roses

B) Kategori English-Lavender
-terdiri dari sebiji jam, 1 biji mug, 1 biji telur hiasan dan 1 biji bekas brooch bertutup

APE YANG PERLU ANDA LAKUKAN IALAH PILIH SALAH SATU KATEGORI SAHAJA DAN LINK KATEGORI TERBABIT DI BLOG ANDA..sebab nama anda akan diundi mengikut kategori yang anda pilih..

C) Hendaklah memberi komen dalam ruangan komen giveaway ini ,
serta sila tinggalkan link dan nyatakan kategori anda, supaya saya boleh wat spot check..hiihhihiii. (yang tak ade blog, sila tinggalkan alamat email yer)

D) Komen di shoutbox , tidak di ambil kira ya..jika nak wat n3 pasal blog saya kat n3 blog masing-masing..amat dialu-alukan...

E) Giveaway nie bermula hari ini, 20 April-25 April 2010 (pkl 11.59pm). Pemenang akan diumum pada hari Ahad, pkl 9pm.

F) Cabutan hadiah akan dilakukan oleh Doter 4 dan Doter 6 (manual jer).....dan satu kategori hanya ade seorang pemenang sahaja.

G) sesiapa yg x letak kategori(yakni kategori bebas..)hiihihihi..namanya akan diletakan bawah parti bebas yer,,opsssssss..sbb hanya 2 kategori bertanding skrg..antik & english..ok kengkawan??

No comments:

Post a Comment