Clik yer..iklan ni..

Tuesday, April 13, 2010

GIVEAWAY MY LIFE..MY STORIES..DEMI ADAM DANIEL

Salam semua.

About a week ago, Adam dah boleh meniarap. Aha..meniarap..pas tu merangkak...pas tu duduk dan berdiri. Bila bab dia dah pandai berdiri ni, risau gak maklumlah banyak koleksi2 yg terletak dlm bakul shj. Demi keselamatan anakku Adam, maka saya rasa saya nak let go sebahagian dari koleksi saya yg masih belum berumah tu. Bukannya tak sayang, tapi perasaan sayang kepada anak melebihi segalanya.

So, I would to announce that hehehe saya apun nak anjurkan giveaway juga. Hadiah-hadiah spt berikut:



Hadiah ke 10 - sepasang cawan wild rose dan 4 biji acuan kuih lompang wild rose



Hadiah ke 9 - 2 biji teko kangkung (w/o chop)



Hadiah ke 7 & ke 8 - masing-masing 3 pasang cawan VCR


Hadiah ke 6 - sepasang cawan mulut lebar VCR



Hadiah ke 4 - 3 biji piring VCR, hadiah ke 5 - 2 biji piring vcr



hadiah ke 3 - sebiji sugar bowl vcr tanpa cover



Hadiah ke 2 - teko vcr


:
Hadiah pertama : 8 pasang cawan buluh hijau, sebiji sugar bowl tanpa tutup dan 1 biji pinggan mungkum

Syarat-syarat peraduan adalah seperti berikut:

1- Tarikh peraduan bermula hari ini hingga 30hb May, 2010

2 - Terbuka kepada semua kawan-kawan di Malaysia sahaja yg menjadi Follower . Kepada yg belum jadi follower kenalah jadi follower saya dahulu.

3- Linkkan blog saya kepada blog masing-masing dan buat sedikit N3 berkenaan dgn blog saya ini.

4- Memberi komen dalam entry ini..(komen di shoutbox tidak diambil kira) 4-Nama pemenang akan diumumkan pada minggu pertama bulan June.

5 - 1 Hadiah khas (misteri) akan diberikan kepada referral yg paling banyak disebut oleh pemberi komen. ( contoh kalau A tengok N3 giveaway ini dari blog B, sila mention nama B dalam komen mereka so that B akan dapat hadiah misteri)

5- Penghantaran hadiah adalah dari minggu kedua JUne hingga ke 30 June. Pemenang akan dihubungi jika terdapat sebarang kelewatan dalam penghantaran hadiah.

111 comments:

  1. salam saidah..cantik2 hadiahnya..akak join utk memeriahkan suasana...nnt akak buat n3

    ReplyDelete
  2. slm saidah,
    akak pun nak join la..
    best join GA ni,meriah suasana..mana tau kali ni akak dapat lak,he3..

    ReplyDelete
  3. salam idah,

    akak pun nak join gak ya, nanti akak wat n3...

    mmg meriah hadiah2nya....syabas & t.kasih sbb sanggup let go sebahagian koleksi idah tu...

    ReplyDelete
  4. salam idah....

    ni link n3 akak ya - http://justmeani.blogspot.com/2010/04/giveaway-saidah.html

    ReplyDelete
  5. salam akak..takkan lupa kan kita menariknya hadiah akak harap2 kita menang yer kak..

    ReplyDelete
  6. salam kak..
    chemp pon nak join & dan wat N3 jg..harap2 kali nie sangkutlah mana2 10 hadiah tuh..AMINNNNNNNN

    ReplyDelete
  7. salam saidah,
    nak joint gak..kshima baca dan dapat tau dari blog just me anni..kak ani...

    rumah saya shima-qasehcreation.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. salam saidah,

    first of all, tahniah kerana menganjurkan giveaway. tentu sekali akak akan join bagi memberi sokongan kepada saidah dan juga memeriahkan giveway ini.

    good luck with your giveaways.

    ReplyDelete
  9. salam saidah ...
    wahhh nak try luck kat sini jugak lah..mana tahu ada tuah cam dpt kat chah hehehe

    ReplyDelete
  10. salam kak saidah..Meriahnya ada Giveaway dr kak saidah..tengok prize2 grandlah..Mudahan murah rezeki akak.
    Jom join Giveaway Kak Saidah..kita sokong kwn2.

    ReplyDelete
  11. slm hye..
    pn penganjur...sy dh join GA ni
    arap2 ado rejeki la ekkhehhe

    http://cikpuanseti.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storydemi-adam.html

    ReplyDelete
  12. Salam kak Saidah...sy br follow akak...nak join gak GA nii

    http://kontesgina.blogspot.com/2010/04/10-hadiah-ga-drpd-kak-saidah-ipoh.html

    :)

    ReplyDelete
  13. Salam kak Saidah...firstly tahniah coz adam dah pun pandai nak bejalan..secondly saya nak join GA akak nie...thirtly...buat ler selalu GA ni...psst...selagi ada yg x berumah tu...hii..hii...gurau jer akak eh...nanti saya buat n3 pasal GA nie..saya pun dapat tahu dari FB MrsNor..

    ReplyDelete
  14. salam kak, saya join giveaway...

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    tq..

    ReplyDelete
  15. salam kak Saidah...

    saya dah join n3 ni... :)my link

    http://mwdah.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    harap-harap ada tuah..hehe

    ReplyDelete
  16. zai join

    http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  17. salam...nak joint gak le giveaway ni...hadiah lumayan tuh..heheh..nanti mklang wat n3 pasal GA ni yerk.

    ReplyDelete
  18. Salam..nak join gak kak..

    http://misdalila.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  19. salam kak idah...
    saya pun join gak ek...harrap2 berjaya..hehehe
    thanks

    ReplyDelete
  20. Salam Saidah,
    saya pun nak join jugaklah giveaway ni...nampak hadiahnya lumayan gitu..saya dpt tau giveaway ni dari blog Saidah sendiri...ini blog saya http://www.jaescollection.blogspot.com

    ReplyDelete
  21. salam k.saidah
    saya nak join gak.moga lebih murah rezki...rezki sejak ada adam.terharu sy dgn kasih syg akak tu

    ReplyDelete
  22. nak join jugak sis..

    ni url: http://durratul-ain.blogspot.com/2010/04/giveaway-sis-saidah.html

    referral sy adalah Kak ZaiKulim... hehe

    menziarah yer~

    ReplyDelete
  23. salam,
    mama pun nk join gak,ni entrynyer ye :

    http://myprecious07.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  24. Salam kenal, nak join juga...

    syok tgh barang2 nie..

    http://nuraarin.blogspot.com/2010/04/anda-akan-rasa-rugi-kalau-tak-cuba.html

    ReplyDelete
  25. salam kak,
    ct pun nak cuba nasib jugak

    http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemystoriesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  26. Salam saidah
    Saya pun teruja nak joint GA ni..lagi tgok byak set VCR tu yg berpeluang boleh menang..mane la tau rezeki kan...

    Tadi lalu g tgok kat umah mrsnor la nampak.. meriah dgn pic vcr pun..suka sgt..

    ReplyDelete
  27. salam kenal saidah;
    tau pasal blog n give away nih dari zaikulim... so kiranya zai nih referral saya la....

    saya dah buat entry pasal give away nih...sila terjah blog saya ni url....

    http://shiorila.blogspot.com/2010/04/give-away-dari-saidahipoh.html

    dah follow anda dah...daaa...

    ReplyDelete
  28. ina join

    http://inahasan.blogspot.com/2010/04/giveway-geng-antik-saudah-ipoh.html

    ReplyDelete
  29. salam kenal saidah;
    tau pasal blog n give away nih dari zaikulim


    http://ayuayu101.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  30. assalamualaikum
    saya sertai giveaway ini
    http://cicakgirls.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storydemi-adam.html

    ReplyDelete
  31. salam kenalan.
    saya join giveaway yang puan saidah anjurkan

    http://missteletybes.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  32. salam...saya join yang dianjurkan

    http://missteletybes.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  33. salam kak Saida... Jun datang ni nak joint GA dari akak Saidah.. manalh tau.. Untung sabut tibul.. Untungbatu tenggelammmm..... InsyaAllah. Kalau dah rezeki tak kemana kan.kan kan.. nanti junbuat n3 yer kat blog jun. Jun dahPolo dah...

    ReplyDelete
  34. Salam, Saya nak join juga... Ini link saya

    http://sahabatnorgadis.blogspot.com/2010/04/jom-join-giveaway-my-lifemy-stories.html

    referral saya, anda sendiri.

    ReplyDelete
  35. dah join

    http://taufidris.blogspot.com/2010/04/giveway-geng-antik-saidah-ipoh.html

    ReplyDelete
  36. salam,
    saya join juga giveaway ni

    http://diraummiwalidcontestgiveaway.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  37. SALAM KENAL...TAHNIAH ADAM... MOGA MEMBESAR DGN SIHAT...SAYA JOIN YE...NI LINK YE...

    http://norwaninorwi.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  38. hai..salam kenal..

    sy joint dah GA ni..ni link sy ye..
    http://ckynhashim.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    mai la terjah..tq..

    ReplyDelete
  39. Slm K Saidah..moga Adam Daniel sentiasa sihat & akak sekeluarga dimurahkan rezeki..bestnyerr GA akak ni..set VCR idaman ku..he..he..

    ReplyDelete
  40. hai kak sy nak join cuba kenal2 rakan blogger semua.........set akak ni bestla

    http://bukubunga.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. salam kak saidah..

    apa kabar..saya pun nak cuba join GA akak kali ini..tkasih kak..

    ni link saya...

    http://senyummataharipagi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  42. Salam Eda...aku joint GA ni...tapi aku ni tak pandai sgt...just cuba jelah....hehehehe...Bila tengok adam, rasa hati ini sayu sgt...moga adam sihat selalu disamping mama, papa n kakak comelnya...fatin....n kakak syu jugak...hehehe

    ReplyDelete
  43. salam idah
    sibuknya dgn baby comel tu..akk nak jg memeriahkan GA saidah..

    ReplyDelete
  44. salam
    sy join yep

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-stories.html

    ReplyDelete
  45. salam saidah....

    kak join ya,...

    sokongan moral ni hehehehe

    HIDUP SAIDAH!!!!!

    ReplyDelete
  46. salam k.saidah...meriahnye kan kat mana-mana ada giveway,saya aje yang x sempat nak join...apa-apa pun moga rezeki akan lebih murah lagi...

    ReplyDelete
  47. salam kenal...

    nak joint jugakkk!

    http://goodlucknafira.blogspot.com/2010/04/giveaway-saidahipoh.html

    jemput terjah yek..mekasih~

    ReplyDelete
  48. Salam kak Saidah.
    Bestnya hadiah2 giveaway. Saya join ya kak..

    ReplyDelete
  49. salam kenal

    me dh join:

    http://suzie284.blogspot.com/2010/04/giveaway-saidahipoh-my-lifemy-stories.html

    referer: zai kulim

    tq

    ReplyDelete
  50. Salam kak..nak join..dah bubuh entry kat blog saya di http://www.benangdanjarum.blogspot.com...
    harapannyer ader la yg tersangkut..heheheh...

    ReplyDelete
  51. salam...

    nak join gak

    http://www.benangdanjarum.blogspot.com

    ReplyDelete
  52. joining :)

    suka hadiahnya, harap dpt menang la. bagus akak ni. lepaskan brg2 semua demi adam. good example :)

    http://zhetcontest.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-life.html

    ms.zetty@yahoo.com

    ReplyDelete
  53. akak saya dah join....

    harap de lah tuah saya nanti :)

    singgah di blog saya

    http://dairygirzl-scopio.blogspot.com/

    ReplyDelete
  54. salam kak saidah..
    demi kasih sayang akak pada daniel..saya menolong memeriahkan GA akak..mudah2an ada rezekiku di sini..aminn..
    saya dah n3 GA akak..check it out!!
    http://yattbzgg.blogspot.com/2010/04/kak-saidahs-giveaway.html

    ReplyDelete
  55. salam perkenalan,
    mama aqif nak join jugak..cantik2 koleksi yang nak diberi..

    http://tentangaqif.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    oh referral : http://malaysiagiveaway.blogspot.com

    ReplyDelete
  56. salam kak...
    nak join jugak..
    ni link idah..

    http://edahjue.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html


    referrer:http://ejanblog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  57. salam kenal...kak saidah

    http://ayuarjuna.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    tq

    ReplyDelete
  58. assalamualaikum..wahhh mmg best btul hadiah2,cantik2 lak tu...sempat lagi nak join ni...hehe

    ReplyDelete
  59. orait..doremon dah join
    ni link contest...tq
    http://beutifulmcsue.blogspot.com/2010/04/giveaway-mylife-my-stories-demi-adam.html

    ReplyDelete
  60. salam kak..
    sy sgt teruja tgk adiah2 ni,,trus join..
    ni url sy yer..

    http://fathifadhilhusin.blogspot.com/2010/04/giveaway-dari-ksaidahipoh.html

    ReplyDelete
  61. Hi kak Shidah, Demi Adam yea akak nk letgo. Ibu yg misali. Baik jugakkan demi anak dan dapat jugak kwn2 terima GA dari akak... ;)

    ReplyDelete
  62. http://mon2stuff.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  63. salam perkenalan..
    aida pun da join..
    jemput singgah ye..
    http://midiaida.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html
    tq..

    ReplyDelete
  64. salam kak
    ni link saya
    http://ibudamia.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-life-my-story-demi-adam.html

    ReplyDelete
  65. salam.. saya join ye..
    http://chugiecontest.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    banyak betul hadiah2nye..

    ReplyDelete
  66. dah join

    http://rosilahi.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  67. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    salam
    kak, saya dh join jugak! ;)

    ReplyDelete
  68. Saya nk join jugakla contest nih nk memeriahkan lg suasana blogging nih...go Giftaway!

    http://shabbyshaq.blogspot.com/2010/04/saidahs-giftaway.html

    ReplyDelete
  69. Salam, puteri sertai ya..

    Referral : Zaikulim

    http://ainblogger.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-life-my-stories-demi-adam.html

    ReplyDelete
  70. Salam.....

    http://mysara-ya.blogspot.com/2010/04/saidahs-giftaway.html

    ReplyDelete
  71. Hai salam kenal..

    Nak join jugak GA nih...sila la terjah nanti yek =)

    http://yananuar-contest.blogspot.com/2010/04/giveaway-from-my-lifemy-stories.html

    time kasih ^_^

    ReplyDelete
  72. salam perkenalan kak saidah....

    sya pun x nak ketinggalan join GA nie...

    http://damyakaudihatiku.blogspot.com/2010/04/give-away-from-my-lifemy-stories.html

    refferal saya : http://aindancontest.blogspot.com/

    terima kasih kak saidah....

    ReplyDelete
  73. salam kenal kak saidah,

    kakyong pun dah buat n3.. tp x ingat plak sapa refferal..


    http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-life-my-stories.html

    ReplyDelete
  74. Salam.
    Meriah sungguh GA akak.. dr minggu lps lg sy nk join tp internet problem.. hari ok skit..
    smg dimurahkan rezeki akak sekeluarga..

    ReplyDelete
  75. http://rumahkecik.blogspot.com/

    terlupa! ni referer cc. tq

    ReplyDelete
  76. Salam Kak Saidah,

    Saya dah join giveaway akak.Semoga akak jadi contoh kepada ibu2 seluruh dunia...

    Jemputlah singgah di blog saya

    http://bintanghatiummi.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    tq

    ReplyDelete
  77. askum...

    zura nak join gak..

    http://zamzura1405.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  78. salam..


    ogy join

    http://ogy2112.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  79. saya join jugak

    http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  80. Salam..

    Ju join Erk

    http://blogjuniza.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  81. singgah cini dan join

    http://inasepi.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  82. Salam Kak Saidah, bestt nyerr GA nih.Moga princess n prince akak sihat selalu dan jadi anak yg soleh. Ok eija nyer referral http://ryana74.blogspot.com/. Ok kak moga aderlah rezeki eija kali nih.kui3
    http://ulatpelita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  83. Salam Saidah... maaf terlewat ... ketinggalan keretapi..dah lama nak buat tapi asyik tertangguh saja..angin "M" melanda diri...

    anyway..akak dah buat n3 khas utk GA Saidah..semoga Saidah sentiasa ceria dan bahagia dengan kehadiran sicomel Adam....

    link:
    http://nostalgialama.blogspot.com/2010/04/giveaway-saidah.html

    ReplyDelete
  84. wowww ramainya yg dah join GA ni.. saya pun nk join gk..Saidah saya dh buat link kat blog saya..mana tau ada rezeki..amin
    http://hanishaimigaleryantik.blogspot.com/GA Saidah

    ReplyDelete
  85. Salam ana.http://anadecocollection.blogspot.com/ dari kuantan kak.Tingin sangat nak join ni. tgok kat blog tokeypelita ulatpelita.blogspot.com. Hope dapat sesama memeriahkan GA kak saidah ni. Tq

    ReplyDelete
  86. sweet join gak..gune blog nieyh..

    ^__^

    http://keydeads.blogspot.com/2010/04/giveaway-saidahipohs-giveaway-oleh.html

    ReplyDelete
  87. Salam Kak Saidah. Eza http://ezashophomedeco.blogspot.com/org baru.Aderlah niaga kecik2 jual jamu. Minat gak deko2 dan pinggan magkuk nih. Hope Kak Saidah n family ceria2 selalu. Copy dari tokeypelita Ulatpelita.blogspot. tq

    ReplyDelete
  88. salam kenal..
    saya dah join giveaway nie..
    nti dtg terjah..
    andaikata saya menang,hantar kat umah di msia.join sbb suka2...TQ

    -aiyu esa-
    http://hepicookmum.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  89. hi,
    ni entry mama,nnt sila2 lah jenguk ek

    http://myprecious07.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  90. izan join

    http://izancute.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh_25.html

    ReplyDelete
  91. salam..saya join erk

    http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  92. join

    http://sofiah-andaikutahu.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  93. telah selamat menjoinkan diri

    http://usharapa.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  94. join

    http://sarah-rinduselalu.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    my referrer ialah zaikulim

    ReplyDelete
  95. salam kak, puteri joint ni...jemput jenguk ya kak
    http://puteriazanideco.blogspot.com/2010/04/giveaway-dari-kak-saidah.html

    ni blog referal http://jaescollection.blogspot.com/

    ReplyDelete
  96. salam kenal, saya join giveaway ni yer...
    sila check link saya:
    http://manja-kusayang.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html
    tqvm...

    ReplyDelete
  97. Salam Kenal Saidah,

    Kzai pun sekadar mencuba ya.

    ReplyDelete
  98. Salam Kenal

    Join giveaway ini..

    http://alongjoin.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    Thanks.

    ReplyDelete
  99. salam..

    nak join giveaway ni

    http://cadlynn.blogspot.com/2010/04/saidah-giveaway.html

    referral : Malaysia Giveaway

    ReplyDelete
  100. salam..saya join..:D

    http://saidahipoh.blogspot.com/2010/04/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    referral: Malaysia Giveaway!!

    ReplyDelete
  101. salam kenal kak...

    ros dah join
    http://rosrusli.blogspot.com/2010/05/giveaway-my-lifemy-stories-demi-adam.html

    ReplyDelete
  102. salam saidah,
    selepas sebulan baru hari ni akak join
    saja tunggu lewat sikit giveaway nikan sebulan lebih
    nak join gak mana tahu ada rezeki
    referral : mrsnor - hobi dan kehidupan

    ReplyDelete
  103. Sal;am perkenalan,

    saya nak juga join giveaway ni

    Ni link yea:

    http://ummuabdullahdanhajar.blogspot.com/2010/05/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    Refferel:Malaysia Giveaway

    ReplyDelete
  104. hye kak saidah.

    i join ek?

    http://ilovepinkbutterfly.blogspot.com/2010/05/giveaway-my-lifemystoriesdemi-adam.html

    Referrer: rosrusli.blogspot.com

    ReplyDelete
  105. salam.. dah join :


    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/05/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    Referral : mamalyna

    ReplyDelete
  106. salam kenal saidah
    mencuba nasib join giveaway saidah

    http://lovelysue-mivida.blogspot.com/2010/05/giveaway-my-lifemy-stories.html

    ReplyDelete
  107. Salam kenal,

    saya dah join giveaway ni...kat bawah ni link saya

    http://mamaadablog.blogspot.com/2010/05/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    Referrer: Malaysia Giveaway

    ReplyDelete
  108. Assalamu'alaikum

    saya dah join giveaway ini...

    link: http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/05/giveaway-my-lifemy-stories.html

    referrer: malaysia giveaway

    ReplyDelete
  109. Salam Kak Saidah....harapnya diterima entry last minute...

    http://ayuidris.blogspot.com/2010/05/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    referral : Malaysia giveaway

    ReplyDelete