Clik yer..iklan ni..

Sunday, April 25, 2010

SAIDAH GIVEAWAY MASIH BERJALAN - BELUM TUTUP LAGI. JEMPUTALAH JOIN YER..

GIVEAWAY MY LIFE..MY STORIES..DEMI ADAM DANIEL
Salam semua.

About a week ago, Adam dah boleh meniarap. Aha..meniarap..pas tu merangkak...pas tu duduk dan berdiri. Bila bab dia dah pandai berdiri ni, risau gak maklumlah banyak koleksi2 yg terletak dlm bakul shj. Demi keselamatan anakku Adam, maka saya rasa saya nak let go sebahagian dari koleksi saya yg masih belum berumah tu. Bukannya tak sayang, tapi perasaan sayang kepada anak melebihi segalanya.

So, I would to announce that hehehe saya apun nak anjurkan giveaway juga. Hadiah-hadiah spt berikut:



Hadiah ke 10 - sepasang cawan wild rose dan 4 biji acuan kuih lompang wild rose



Hadiah ke 9 - 2 biji teko kangkung (w/o chop)



Hadiah ke 7 & ke 8 - masing-masing 3 pasang cawan VCR


Hadiah ke 6 - sepasang cawan mulut lebar VCR



Hadiah ke 4 - 3 biji piring VCR, hadiah ke 5 - 2 biji piring vcr



hadiah ke 3 - sebiji sugar bowl vcr tanpa cover



Hadiah ke 2 - teko vcr


:
Hadiah pertama : 8 pasang cawan buluh hijau, sebiji sugar bowl tanpa tutup dan 1 biji pinggan mungkum

Syarat-syarat peraduan adalah seperti berikut:

1- Tarikh peraduan bermula hari ini hingga 30hb May, 2010

2 - Terbuka kepada semua kawan-kawan di Malaysia sahaja yg menjadi Follower . Kepada yg belum jadi follower kenalah jadi follower saya dahulu.

3- Linkkan blog saya kepada blog masing-masing dan buat sedikit N3 berkenaan dgn blog saya ini.

4- Memberi komen dalam entry ini..(komen di shoutbox tidak diambil kira) 4-Nama pemenang akan diumumkan pada minggu pertama bulan June.

5 - 1 Hadiah khas (misteri) akan diberikan kepada referral yg paling banyak disebut oleh pemberi komen. ( contoh kalau A tengok N3 giveaway ini dari blog B, sila mention nama B dalam komen mereka so that B akan dapat hadiah misteri)

5- Penghantaran hadiah adalah dari minggu kedua JUne hingga ke 30 June. Pemenang akan dihubungi jika terdapat sebarang kelewatan dalam penghantaran hadiah.

27 comments:

  1. SALAM TUAN RUMAH...

    SY DAH JOIN CONTEST NI LINK DIA..

    http://episodkasih.blogspot.com/2010/04/give-away-geng-antik-saidah-ipoh.html

    LAU DE KEKURANGAN SILA LA BAGITAU...JGN LUPE TERJAH YE

    ReplyDelete
  2. slm akk :)

    sy join jgk yer :)

    http://neaflerida.blogspot.com/2010/04/saidah-giveaway.html

    referral : http://saidahipoh.blogspot.com/

    thanks

    ReplyDelete
  3. salam kak saidah..dah lama lyana x singgah sini..bila masuk sini jer terpandang la pulak giveaway yang akak buat ni....nak joint lah...hadiah2 pun menarik..bnyk pulak tu....

    ReplyDelete
  4. opps aka lyana lupa nak bg link..ini link dia
    http://adik-abang.blogspot.com/2010/saidah-giveaway

    ReplyDelete
  5. Salam eiqa pun tknak lepaskan peluan join GA kak saidah nih. referrals dari ulatpelita.blogspot.com,saper lagi kak eija le.hope ader lah rezeki eiqa,memang minat ssengat dgn pinggan mangkuk lama ni

    ReplyDelete
  6. salam...nak join..
    http://cadlynn.blogspot.com/2010/04/saidah-giveaway.html
    referral: nea flerida

    ReplyDelete
  7. Nape ek hadiah ke-4 lebih baik dari hadiah ke-5?

    anyway saya dah join...follower #178 (Izzatul Iman)

    ini blog saya:

    http://karismaizzah.blogspot.com/2010/04/saidahs-giveaway.html

    Salam ukhuwwah

    ReplyDelete
  8. lupa pulak... refferal saya

    Nea Flerida

    ReplyDelete
  9. salam kak saidah...saya dah join...dah folow lama dah..tapi baru nak join..cuba nasib kan..

    http://tunoor73.blogspot.com/2010/04/saidahs-giveaway.html

    referral saya..zaikulim

    ReplyDelete
  10. pn penganjur
    saya join giveaway & already follow u

    http://ariffda.blogspot.com/2010/04/giveway-dari-saidahipoh.html

    ReplyDelete
  11. lupa pulak referrer saya , ZAI KULIM

    ReplyDelete
  12. Salam

    saya join juga

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/04/saidah-giveaway.html

    referral: MALAYSIA giveaway

    ReplyDelete
  13. kak saidah...lupa la...referral lyana kak saidah sendiri...

    ReplyDelete
  14. Akum...

    saya join juga..

    http://haniarina-hani.blogspot.com/2010/05/saidah-giveaway.html

    tq

    ReplyDelete
  15. Salam Kak Saidah..

    Nida datang menyerah diri untuk sertai giweaway ini.. harap2 ada rezeki..aminnnn

    http://along-nidar.blogspot.com/2010/05/giveway-dari-saidahipoh.html

    referrer: nea flerida

    ReplyDelete
  16. salam pn.saidah..sy nak join gak ek..kalu dpt leh bg mak sy..=)
    nie link sy..

    http://tiefazatie.blogspot.com/2010/05/giveaway-geng-antik-saidah-ipoh.html

    referral sy pn.saidah..=)..cz terjumpe blog nie n bce entry2 puan..

    ReplyDelete
  17. jin diz giveaway!!
    yeay!!
    bru mo join giveaway segala neyh...


    http://mikkosblogshop.blogspot.com/2010/05/saidah-giveaway.html

    referral : http://tiefazatie.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. kak dah join..

    http://nyokmanis.blogspot.com/2010/05/saidah-giveaway.html

    referal: http://saidahipoh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  19. salam...hai akak...sye dah join dah giveaway ni..jadik follower yang ke 197..

    referel.... http://nyokmanis.blogspot.com/2010/05/saidah-giveaway.html

    ni plak entry yang berkaitan ngan giveaway akak..hehe..sudi-sudi la singgah eh..

    http://sitinurohaidah.blogspot.com/2010/05/saidah-giveaway.html

    thank you sebab adekan giveaway ni..=)

    ReplyDelete
  20. Salam Saidah..

    slamat berkenalan. Saya pong nk join Saidah punya GA jugak. Harap harap leh menang. Suke hadiah nya..vcr..memang tgh buat koleksi..

    http://rafidahms.blogspot.com/2010/05/nak-jugak-join-ga-saidah-ipoh.html

    ReplyDelete
  21. Salam kak

    saya join juga GA.smoga saya dapat hadiah ni
    mana tau mmg rezeki saya utk dpt GA dari akak

    ReplyDelete
  22. saya dah join jugak..
    harap2 dapat adiah2 menarik tu

    http://sukasukadotcom.blogspot.com/2010/05/giveaway-my-lifemy-storiesdemi-adam.html

    ReplyDelete
  23. Salam akak... saya pown nak join gak.. besh.. besh.. mana tau kot2 ader rezeki

    ReplyDelete
  24. upppssss.... lupa lak nak tgl link. hehehe..
    http://englishdecomania.blogspot.com/2010/05/cuba-nasib-dlm-ga-saidah.html

    ReplyDelete
  25. Salam Kak Saidah..

    saya pun nak join lah GA akak..mencuba nasib..mana tau bernasib baik..hehe..saya pun dah follow yer..link kat bawah yer..
    http://danisyakiffli.blogspot.com/2010/05/jom-join-giveaway-saidah.html

    ReplyDelete
  26. salam ka sofie join juga,copy dr blog eija

    ReplyDelete
  27. salam aina pun nak join GA nih,hope der lah rezeki aina,referrals dr tokeypelita cik eija.

    ReplyDelete