Clik yer..iklan ni..

Tuesday, June 1, 2010

GIVEAWAY SAIDAH & FACEBOOK

Salam semua.

Hari ini 1 Jun, tamatlah tempoh giveaway saya. Alhamdulillah ia telah menarik penyertaan seramai 138 rakan-rakan dan ramai yg seronoknya saya dapat kumpulkan ramai rakan-rakan. Orang kata rapatkan silatulratim tu Allah suka, bukanlah saja-saja nak wajibkan orang jadi follower utk join giveaway. Insyallah saya akan umumkan keputusannya pada minggu ini juga. Tapi tungguler lepas saya balik outstaion dari Sitiawan yer..



Satu lagi pada rakan-rakan yg ada akaun FACEBOOK jgn lupa add saya yer, sbb kadang-kadang tu saya tak perasan sbb nama kat Facebook tu lain.
LUPA LAK..ADD SAYA..SAIDAH SAMADI

7 comments:

  1. who's the lucky ones...suspense....

    ReplyDelete
  2. wish im lucky..tapi ramai nie yg join..tahniah kak..=)

    ReplyDelete
  3. salam kak
    tak sabar nak tunggu result hope i'm the one....

    ReplyDelete
  4. Shaza..mama zharfan..tiafazatie dan shiri_La

    Hehehe..kalau ada rezeki tak kemana, hadiah dah siap wrp cuma belum masukkan dlm kotak lagi.

    ReplyDelete
  5. bila akan tahu nih...
    ramainya pesaing...

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Yong..saya dah print semua comment dlm GA saya, pas tu saya tgh gunting2, pas tu gulung..insyaallah kalau tak ada masalah saya cuba secepat mungkin yg boleh..hehehe

    ReplyDelete