Clik yer..iklan ni..

Thursday, July 1, 2010

GIVE AWAY KELLY

Hadiah pertama :
Set Ros Hitam ( Teko & 6 cawan + piring )
Piring bujur bunga kangkung & ros merah putih OC

Hadiah kedua :
Set Ros warna-warni ( Teko & 6 cawan + piring )
Pinggan bujur ( 2


Hadiah ketiga :
Set ceramic ( Teko & 4 cawan + piring )
Teko sakura
Piring bulat ( ros pink )




Syarat - syarat nya : )

Tarikh give away ni bermula dari 3 Julai hingga 31 Julai 2010 ( tapi kalau nak join sekarang pun boleh )

Terbuka kepada follower blog Kelly's Life yang kat Malaysia saja ( so siapa yang nak join, kenalah jadi follower blog Kelly )







Iklankan / buat N3 mengenai Give Away ni kat blog masing2 supaya ramai lagi kawan - kawan boleh join

Jangan lupa linkkan Kelly's Life dalam blog ya

Dan tinggalkan komen dalam N3 ni...komen kat Cbox tak diambil kira

Nama, no h/p dan alamat untuk dihubungi sekiranya berjaya dalam Give Away ini

Hadiah misteri buat referral yang paling banyak disebut oleh pemberi komen

Hadiah misteri untuk peserta pertama yang meninggalkan komen di N3 ini

Penghantaran hadiah akan dilakukan dalam pertengahan bulan Ogos, Insyaallah

7 comments:

  1. wah menariknya....sy nak cuba lah
    nama:siti alawiah mahamad raji
    hp no:0125674159
    alamat:B-07-05
    Blok B,fasa 4A
    PRESINT 8,
    68000 PUTRAJAYA...HEHEHH

    ReplyDelete
  2. nak join! hadiah besst!!!


    http://alwzbemybaby.blogspot.com/2010/07/giveaway-kelly.html

    ReplyDelete
  3. lupa nak tinggalkan link post giveaway kelly hehhhe
    http://luahansanubarihati.blogspot.com/2010/07/give-away-kelly.html

    ReplyDelete
  4. salam saya join giveaway ni ini link nye

    http://qasehadam.blogspot.com/2010/07/giveaway-kelly.html
    email wan_nur31@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. salam..

    saya join juga

    link>>http://ummi-aqilah.blogspot.com/2010/07/giveaway-kelly-koleksi-cawan-lama-nie.html

    ReplyDelete
  6. salam semua.

    Utk pengetahuan semua, GA ini Kelly yg anjutkan, kena link kat blog kelly yer adik-adik semua.

    Ini link blog Kelly http://mrskellywalther6969.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. salam ..

    saya dah btulkan link..>> http://ummi-aqilah.blogspot.com/2010/07/giveaway-kelly-koleksi-cawan-lama-nie.html

    bleh trima yer..

    ReplyDelete