Clik yer..iklan ni..

Thursday, July 8, 2010

KHAS UTK PEMENANG SAIDAH'S GA

Salam.

Ribuan kemaafan kepada semua pemenang GA, sbb terlewat hantar hadiah. Jgn risau hadiah masih ada tersimpan.

Walau bagaimanapun ada juga rakan-rakan pemenang yb belum menghantar alamat. Yg ada pada saya spt hanya pemenang berikut:


1) Suzi Fadhillah Ismail - hadiah ke 2
2) Nur khailia - hadiah ke 3
3) Kak Sofie - hadiah ke 8
4( Yuni - hadiah ke 9

dan referer terbanyak zai Kulim. jadi kalau dah hantar tapi tertinggal tolong email semula yer. Yang lain-lain belum hantar address lagi. Dan kalau ada rakan-rakan mengetahui rakan mereka menang minta tolong inform mereka juga.

BAgi Shida Ipoh - mailah datang umah akak amik hadiah. dekat jer kan hehehe



5 comments:

  1. hehe siap letak nama penuh i tu :) mesti i first yg bagi address sbb excited menang hehehe

    ReplyDelete
  2. hahah...

    Alhamdulillah...

    memang excited mama zharfan ni...rezeki akak kan mencurah2...hehe...

    ReplyDelete
  3. sy tau menang dah anta email kat kak saidah...memang cdg nak dtg tapi x de masa...ingat nak ajak mar skali..mggu ni kami gi kursus cupcake...ade masa nanti shidah dtg

    ReplyDelete
  4. dah try anta email arituh tp xdpt..
    ain bg info kat sini je la ye

    durratul ain binti hamzah
    874 kampung tanjung paya,
    20000 kuala terengganu,
    terengganu darul iman.

    email ain : pearl_ainn@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. alahai kak saidah...sory bebanyak..saya x tahu pulak yang saya menang no 6....dah banyak ari x update...anyway..tq very much...
    ni address saya:
    solehahtunoor salleh
    7R persada jaya
    alam milenia 1
    71760
    bandar enstek
    negeri sembilan

    email:tunoor73@yahoo.com

    ReplyDelete