Clik yer..iklan ni..

Wednesday, October 20, 2010

CABLE TV BARU

Nimati siaran tv tanpa had dari seluruh dunia tanpa bayaran bulanan , selamat tinggal astro. Disamping itu jika anda mahu anda boleh juga menjana pendapatan lumayan d up netwok ketika berhibur..Jadi jangan ketinggalan , jadilah yang terawal upgred ke ahli premium sekarang untuk download software menonton @ menjana wang segera..


http://www.UPNetworkTV.com/?id=saidah



2 comments:

  1. 1) click kat link kat atas.
    2) setiap kali kita taja seorang kawan, kit akan dapat rm40. duit tu terkumpul disyarikat dehinggalah kita jadi member dgn membayar rm200.

    3) kalau kita dah jadi member rm200, kit akan dapat tv ala-ala astro.

    4) kalau nak dap[at maklumat lanjut, jadi free member dulu, kat situ banyak info, tak perlu bayar lagi

    ReplyDelete