Clik yer..iklan ni..

Thursday, January 28, 2010

MINGGU YG SIBUK DAN MEMENATKAN

Salam semua.

Dah lama tak N3, sibuk gila, last week pun tak pegi kat pasar lokin sbb ada training kat bukit Merah.

Ada lagi satu perkara yg menyibukkan saya ni, sampai pinggan mangkuk , poko2 bunga semua tertinggal..nak tahu aper dia..tungguuuuuuuuuuuuu.

Pada yg dah pesan barang, lewat sikit yer hantar barang. Pada Hani, dont worry saya dah packed tiga kotak besar dan load dlm kete, angkut ke hulu ke hilir cuma tak sempat singgah kat pejabat pos jer..kotak masih ada dlm kete..saya cuba pos hari Isnin depan yer Hani.

Sunday, January 17, 2010

SAKURA






Tangkai bulat ada 4 set ( booked 2 - ada lg 2 set) , tangkai segi A Shape ada 3 set ( booked).
Interested pls sms.

SINGLE ROSE


Ada 6 set, condition cun kalau berminat pls sms.
booked

Friday, January 15, 2010

PROGRAM PENGURANGAN BERAT BADAN - BULAN 1

Setuju dgn cadangan Norlina , maka saya pun timbanglah utk first N3. Terkejut beruk tengok ia tunjukkan angka 98kg waaaaaaaaa..saya tak sanggup bila jarum tu tunjuk angka 100. Actually dah naik, 2 bulan sudah 96kg jer..


Jadi pada rakan2 bloggers yg mempunyai masalah berat badan berlebihan dan nak join sama leh gak..


MY Body Mass Index (BMI)
MY BMI is 39.52. Im in the obese weight range.

BMI less than 18.5 Underweight
BMI 18.5-25 Ideal
BMI 25-30 Overweight
BMI 30-40 Obese
BMI greater than 40Very Obese

Pada rakan2 yg nak kira BMI. click kat link dibawah.
http://www.babycenter.com.my/tools/bmi/

Thursday, January 14, 2010

MY PINK MEAKIN


for your eyes only

TEKO BULAT KANGKUNG DAN TEKO KEKWA HITAM


Sebenarnya saya sayang nak lepaskan teko kangkung bulat ni, sbb bawah dia ada tanda made in china. Saiznya lebih kecil dari teko kekwa tapi disebabkan masalah ' penempatan' saya terpaksa lepaskan. Kalau berminat msg ler..

TEKO TIGA SEGI KANGKUNG & TEKO ALADIN ROSE HITAM

Salam Semua

Dah agak lama tak buat N3. Kesibukan kerja membuat badan letih nak berjaga utk buat N3. Walau bagaimanapun saya akan upload beberapa barangya yg masih dlm simpanan saya dimana saya belum buat N3 sejak 2 minggu yg lalu. Mailah cuci mata..kalau berkenan sms jer yer..



Teko tengah tu cantikkan, tapi sebenarnya dah sompek kat mulutnya. Gambar spt kat bawah. Tetapi bila tutup dgn cover, ia masih cantik.





BLACK ROSE - SOLD

Saturday, January 9, 2010

PROCESS GAM TEKO

Inilah kerja suamiku yg sporting, tolong gamkan tekoku yg retak hasil barter dgn rakan blogger. Apapun saya gak nak buang serpihannya.



SME PERAK - ARABIAN NIGHT 8 JAN 2010

Dalam diam tak diam, akak adalah menghadiri SME Perak dinner - conceptnya Arabian Night. He he ingatlah jubah lama pakai masa dinner kat KL 3 tahun dulu bolehlah pakai rupanya dah ketat..awww..

Jadi terpaksalah pinjam jubah member, punyalah besar..jln pun kena angkat jubah. Nak dijadikan citer, dapatkan hadiah saguhati (tempat ke5) utk costume terbaik..hehehe itupun last minit..Nak tengok cam ner rupa saya malan tu..tengoklah gambar2 yg ada yer..







PEMENANG - CARA2 NAK TURUNKAN BERATBADAN

Salam semua


Utk tahun 2010, inilah first time saya buat N3. Bukan aper..sibuk sikit maklumlah kerja dgn syarikat GLC ni, awal tahun kena buat planning itu n ini. So kenalah siapkan dulu kalau tak nanti kena sound.

Oklah citer pasal tahun 2010 ni, last week saya gi pasar - ada perbezaan harga berbanding tahun lepas. harga dah naik dah...kita pun faham gak barang susah nak cari, depa amik dari jauh etc. jadi nak tak nak terpaksalah beli jugak sbb dah berminat.

Dlm menyambung azam tahun2 lepas - utk turunkan berat badan, saya terima sambutan yg agak menggalkan dari rakan2. Terimakasih berbanyak2. Nama pemenangnya adalah spt berikut:

1) First person yg beri comment - Kak Nor64 - Kak Nor - sms address kat saya yer.

2) Sebenarnya susah gak saya nak pilih pemenang, sbb semua idea rakan2 adalah bernas. Tapi saya tertarik kpd idea NORLINA dari norsdeco dan chah dari Teratak Putri serta Nyna dari Anak Manja Abah.

Timbang punya timbang saya pilih NORLINA dari NORSDECO.

Kepada yg tak berjaya, jgn berkecil hati yer..cuba ler lagi.