Clik yer..iklan ni..

Sunday, February 21, 2010

CAMERON HIGHLAND DAN KEBUN TEH

click my new blog for antik stuff http://saidahipohonlineshop.blogspot.com


Satu kemestian bagi pengunjung2 yg ke Cameron Highland bergambar berlatarbelakangkan kebun teh. jadi Nur Fatehah dan si abah pun tak mahu ketinggalan.





TWIN ROSES - REUNION

Salam semua.

Dlm diam-diam, saya dah completekan set twin roses saya, yg teaset ada 6 biji , barter ngan Ezany, saya beri dia pink rosa tureen yg sepatutnya saya spare utk one of the silent reader dari JB. ( sorry yer dek akak cant wait longer).

Teko dah ada 2 biji, hmmm oklah tu..alhamdulillah. cuma nak tambah pinggan makan jer.
Ada satu lagi platter 16" barter ngan Hanny tapi tak letak dlm lemari sbb takut lemari runtuh..berat betul yer Hanny..

Yg mangkuk-mangkuk tu barter dgn Izan..Zan, saya ada nampak pinggan makan twin roses tu nak barter lagi ker hehehehe






PERBUKAAN ONLINESHOP SAIDAH

Untuk rakan-rakan bloggers, saya telah membuka blog baru khusus untuk jualan barang-barang yg saya rasa ada demand diluar sana. Buat masa ini saya letakkan porcelin antik dan biji buah aprikot. Yang lain-lain akan menyusul. Terpanggil juga utk buat blog setelah melihat ramai rakan-rakan lain ada blog khas utk online shop.

Barang pertama yg saya N3 ialah teaset pinky roses. Jgn lupa jd follower yer..
http://saidahipohonlineshop.blogspot.com/

Jgn lupa click link diatas yer..sekali lagi jemput jd follower.

Wednesday, February 3, 2010

MY NEW SWEETHEART

Salam semua

Dah lama tak buat sebarang N3 disebabkan oleh kesibukan kerja - kursus etc dan satu lagi...spt yg saya janjikan..inilah my new sweetheart yg menyebabkan saya kelam kabut nak re-organise my life. Sbb selalunya nak pergi mana pun tak kisah, my princess dah besar, nak hunting pun senang, tetapi sekarang ni keadaan akan sedikit berbeza agaknya. Mungkin bila everything dah ok, my new sweetheart pun dah habis pantang, semua akan berjalan lancar.

Utk pengetahuan semua, my new sweetheart akan berumur sebulan bagi hari Sabtu ini, namanya ADAM DANIEL. So far cuma Kak Gee jer yg perasan saya ada baby baru. Mungkin Kak Gee terbaca kat my blog. (About Me)

So..apa-apa pun, kehadiranya menggembirakan kami sekeluarga.