Clik yer..iklan ni..

Tuesday, March 30, 2010

HARI SUKAN SR MGS IPOH

Salam semua

Sebelum itu ada N3 barui di kedai online saya http://saidahipohonlineshop.blogspot.com

Gambar-gambar ni diambil sewaktu sukan tahunan SK(P) MGS Ipoh pada 27 Mac 2010 yg lalu. Jadilah Fatehah masuk gimrama, sbb nak ambil bahagian dlm sukan tak qualified sbb susah nak bawak badan







Friday, March 26, 2010

MY PRINCE & PRINCES.



Adam Daniel sewaktu berumur 1 bulan ,berat 4.7kg



Adam Daniel dan kakak, masa ni ada berumur 2.5 bulan, berat dah 5.8kg




Kesibukan dgn anak-anak dan kerja memaksa saya mengurangkan masa utk berblog dan hunting. Hunting pun cuma kat ML jer, taklah serancak dahulu. Kat office saya jarang online sbb masa terlalu berharga., nak kejar target. Tahun ni alhamdulillah rezeki Adam, dapatlah bonus lebih sikit hehehe.

Pada yg dah order barang dan belum dapat tu, saya minta maaf berbanyak2, saya akan cuba hantar minggu depan. La ni packing terpaksa buat masa cuti sabtu atau ahad, hari biasa memang tak sempat. Adam pulak lately tido lambat tak boleh nak curi2 packing.

Thursday, March 18, 2010

TM BLOCKBUSTER DEAL

Hari ini bukannya nak citer pasal pinggan mangkuk tapi nak kongsi dgn kengkawan cara nak berjimat. TM ada blockbuster deal utk Broadband (streamyx ) dan voices. Panggilan ke fixline percuma dan kalau ambik package 1MB boleh dapat call ke mana-mana hp dgn rate 10cents shj. Murah tu!!!. utk maklumat lanjut..hehehe tanyalah TM Point yg terdekat.


Wednesday, March 17, 2010

NAK TINGGALKAN PESANAN...

Salam

Buat sementara waktu, ruangan chat melalui shoutmix telah saya keluarkan buat sementara waktu. Saya akan d/load yg baru dan letakkan disitu utk sebarang pesanan yg rakan-rakan akan tinggalkan. Buat sementara waktu, berhubung dgn saya melalui email atau sms yer.

Kenapa yer saya keluarkan shoutmix buat sementara waktu??/ Sebabnya ada jejak yg ditinggalkan oleh seseorang yg boleh mengeruhkan hubungan saya dgn seseorang dan memberi gambaran yg buruk. Utk menjaga silatulrahim yg sediaada maka saya telah removed. Nak delete tak boleh.

Utk yg telah tinggalkan pesanan dan memaksa saya me'removekan' shoutmix tu, saya telah maafkan kesilapan anda.

Pd rakan-rakan yg nak tinggalkan pesanan, tinggalkan pesanan yg menggembirakan hati bukan yg boleh mengeruhkan hubungan terutama dialam cyber ni.

AWARD DARI EZANY, KAK ATON, WELLY



Dah lama tak N3, sebab streamyx terminated utk upgrade kpd package 1MB, lepas ni berdesum-desumlah lajunya. Streamyx yg lama tu cuma 384k tak boleh nak uppgrade sbb ada masalah teknikal, so terpaksa terminate dan pasang baru. Yg bestnya dapat pakej dgn free Netbook.

Pada rakan-rakan yg ada anak sedang menuntuk di pusat pengajian tinggi juga boleh dapt pakej percuma dgn Netbook. Sebarang pertanyaan sila hubungi TMPoint yg berhampiran.

Melalut pulak, terimakasih dari Ezany kerana panjangkan award tu. Juga tq pada Kak Aton dan Welly yg menawarkan award mereka. Saya ambil dgn ikhlas pada yg offer utk mengikat tali siratulrahim.

Tuesday, March 9, 2010

UTK INNA MERAH SAMAR

Salam Inna

Minta tolong hubungi semula akak, sbb akak cuba masuk blog tapi tak dapat. Akak dah kehilangan no telefon Inna.

Saturday, March 6, 2010

NEW ENTRY

Salam semua

Visit http://saidahipohonlineshop.blogspot.com for new entry. Ada:

1) Two tone teaset & pinggan bujur
2) Pinggan bujur sakura
3) Set cawan Airmata
4) Mangkuk bubur Japanese rose

Wednesday, March 3, 2010

NEW ENTRY

Ada new N3 di http://saidahipohonlineshop.blogspot.com/

New item included:

1) mangkuk bujur peonis
2) piring twin rose
3 mangkuk japanese rose

dll