Clik yer..iklan ni..

Thursday, October 21, 2010

ANGAN-ANGAN

Saya ni memanglah kuat angan-angan. Masa sekolah dulu lain angan2nya. La ni saya ada angan-angan paling best...heehe maklumlah tak perlu bayar.

Nak tahu ker apa angan2 saya...saya angan-angan dapat 1.5 juta..mak oii banyak tu..tapi mana saya nak dapat duit sebanyak tu..loteri tak pernah beli, no ekor jauh sekali..itu tak penting...tapi yg paling best kalau duit tu halal...macam orang tinggalkan wasiat ke..?? heheh ada ker??.yg penting apa yg saya nak buat dgn duti sebanyak tu:::

1) Buat rumah bungalow dgn 5 bilik..besar tu keh keh
2) Beli kereta idaman husband Estima..kereta kita harrrier cukuplah..
3) Amik VSS..ini yg paling penting..malas nak kerja dah yerlah duit dah banyak..tak
suka office politik s..dok rumah lagi best..
4) sedekah kat rumah anak yatim ..sedara-mara yg susah-susah.
5) yg paling best...nak kuruskan badan..bestnya..slim mlim..yerlah duit dah banyak..
6) yg paling ku tunggu ialah gi Mekah sekeluarga..

Angan-angan lagi apa nak buat lepas VSS...

1) gi kat M&A..beli share kecik2..dapat sehari 300 - 500 cukuplah..
2) cari pinggan mangkuk lama lagi ler..masa dah banyak

seronoknya angan-angan sebab free tak perlu bayar
2)

Wednesday, October 20, 2010

CABLE TV BARU

Nimati siaran tv tanpa had dari seluruh dunia tanpa bayaran bulanan , selamat tinggal astro. Disamping itu jika anda mahu anda boleh juga menjana pendapatan lumayan d up netwok ketika berhibur..Jadi jangan ketinggalan , jadilah yang terawal upgred ke ahli premium sekarang untuk download software menonton @ menjana wang segera..


http://www.UPNetworkTV.com/?id=saidah



Monday, October 18, 2010

DAGING MASAK MERAH OHHH DAGING MASAK MERAH

Anak dara ku Nur Fatehah sejak dua menjak suka sangat makan Nasi Putih Daging Merah..nak masak tak pandai..tak khatam lagi bab-bab masakan ala Thai..

Cari punya cari kat mesra.net..dah lain-lain blog ada juga..tapi ada banyak versi..nantilah akan ku lawata blog2 masakan yg popular termasuklah blog CMG kita..hehehhe

Mat..akak cari daging masak merah..dlm blog mat tak adalah....

CAri punya cari dapatlah resepi dari tukang masak handal kita..Kak Hanie Liza. Rasa macam sedap..pas ni sure cuba resepi ni.... TQ Kak Liza


Daging Masak Merah

Bahan
500 daging [hiris nipis]
5 s/b sos tomato
5 s/b sos cili
kunyit
garam
minyak

Bahan Hiris
1 labu bawang besar
3 ulas bawang putih
3 cm halia
2 biji cili merah
2 biji cili hijau

Cara
1. Perapkan daging dengan sedikit garam dan kunyit sebentar.
2. Panaskan minyak dan masukkan daging.Goreng sehingga lembut.
3. Masukkan sos tomato dan sos cili.
4. Masukkan pula bahan hiris. Kacau dan gaul sebati.
5. Angkat dan hidangkan.



MENGEMAS BLOG YG DAH BERABUK NI..

Salam semua..


Dah agak lama saya tak berblog, sebab terlalu sibuk ber'fb'..sibuk main game sambil jaga Adam Daniel.

Kena penyakit M, malas sungguh nak berblog. tak tahu kenapa...Ada beberapa perkara yg ingin yg update disini:

1) hadiah giveaway - masih ada berbaki..Ya Allah lamanya..utk Zai Kulim sabar yer dik akak masih ingat lagi..

2) pada Cik Hilina dari Sabah, pls sms saya atau email saya berkenaan dgn baki wang. Saya dah sms tapi tak berjawab pulak sms tu..risaulah pegang duit orang ni..

3) Pd Hanis...hanis..saya akan cubapos yer..barang tu masih ada..dan saya tak lupa

4) Pd Aina ..bekas telu dah ada..kotak dah ada ..cuma nak pos lagi..