Clik yer..iklan ni..

Monday, December 31, 2012

JADUAL KELAS MASAKAN IPOH JAN 2013

6 Jan 2013 - Ahad - Kelas Talam
Kelas talam Part 1 ( 10.00- 4.00pm)

Yuran RM120 utk 10 jenis kuih talam, Tidak pelu bawa apa-apa cuma bawa bekas dan bawa apron.
Seri muka pandan
Talam gula merah
Talam jagung
Talam keladi
Talam suji
Talam tokyo
Talam cendol
Talam Skoteng
Talam Roti Paun
Talam Puding Marble
Kelas hanya berjalan jika terdapat sekurangnya 5 orang peserta.
Bank in depositRM20 ke maybank 108029393737 ( Saidah). Deposit tidak dikembalikan. Lokasi di Ipoh, Perak ( Tmn Lapangan Melodi ) Berminat sila hubungi 013-5282194


13 Jan 2012 - Ahad Kelas Muffin
Kelas Muffin = RM100

1. Banana Muffin
2. Blueberry muffin
3. Rich chocolate muffin
4. Carrot Muffin
5. Vanila Fruit muffin
6. Orange Poppy seed muffin
7. Pandan coconut muffin
8. Capuchino Double chocolate muffin

Insyallah bermula jam 10 pagi hingga selesai. Kalau berminat book seat cepat-cepat, call 0135282194. Deposit sebanyak RM20, akaun no 108029393737 maybank saidah samadi. Deposit tidak akan dikembalikan jika tidak hadir. Kelas hanya dijalan jika terdapat sekurang-kurangnya 5 orang peserta


20 Jan 2012 ahad = Kelas Bahulu RM120 seorang
Peserta akan diajar cara-cara membuat bahulu secara moden dan tradisional

Bahulu pecah 8
Bahulu cermai
Bahulu capuchino
Bahulu coklat rice
Bahulu gulung
bermula jam 10 pagi hingga selesai. Kalau berminat book seat cepat-cepat, call 0135282194. Deposit sebanyak RM20, akaun no 108029393737 maybank saidah samadi. Deposit tidak akan dikembalikan jika tidak hadir. Kelas hanya dijalan jika terdapat sekurang-kurangnya 5 orang peserta



26 Jan 2012 ; Kelas Talam Part 2 = RM120
Jam 10 - selesai ( jam 4 ptg)
10 jenis Termasuk bingka/bengkang , kuih lapis, talam ubi dan kuih talam sago banjar etc

Kalau berminat book seat cepat-cepat, call 0135282194. Deposit sebanyak RM20, akaun no 108029393737 maybank saidah samadi. Deposit tidak akan dikembalikan jika tidak hadir. Kelas hanya dijalan jika terdapat sekurang-kurangnya 5 orang peserta













No comments:

Post a Comment