Clik yer..iklan ni..

Thursday, August 15, 2013

P3 PEMANIS- pemanis pengganti gula

Assalam

RM40, pos RM7,



P3 PEMANIS adalah Pemanis 100% Pati Tebu Hitam Asli menggunakan teknologi NANO. PEMANIS P3 merupakan produk yang berasaskan pati asli manisan tebu hitam yang diformulakan melalui hasil penyelidikan sekumpulan saintis tempatan yang mana hasil kajiannya selama 5 tahun terhadap dextrose telah membawa kejayaan ke atas penemuan formula baru terhadap pati tebu yang mempunyai kadar yang minimum kalori, karbohidrat dan bebas lemak berbanding gula tebu biasa.Penghasilannya ada 100% daripada tebu dan formulanya telah dipertingkatkan menjadikan sirap pemanis yang boleh menjangkau 600 kali lebih manis dari gula biasa. Sirap pemanis ini tidak dicampuri bahan pengawet dan penghasilannya sangat dititik beratkan tentang aspek kebersihan, kualiti dan cara pembungkusan.

Ianya mempunyai kadar kemanisan lebih tinggi dari gula biasa tetapi hampir tiada kalori, lemak, kolestrol, protein, sukrosa, karbohidrat dan sakarin serta aspartame. P3 PEMANIS mempunyai kadar penerimaan kemanisan dalam sistem tubuh manusia mencapai 600 kali ganda berbanding gula biasa.

Gula adalah rangkaian karbon positif dan negatif di dalam tubuh badan manusia. Menggunakan formula teknologi nano, zarah proton dan electron yang membentuk rangkaian karbon negatif dalam tubuh badan menusia dapat dileraikan.

P3 PEMANIS adalah pemanis tebu pertama di dunia yang dihasilkan menerusi TEKNOLOGI NANO. Teknologi bio-fizik yang digunakan dalam penghasilan P3 PEMANIS memastikan ianya disediakan pada pH 5.5 bagi mengelak terbentuknya karbon negatif sesuai dengan sifat semulajadi manusia yang turut mempunyai pH 5.5.

Penggunaan berterusan P3 PEMANIS membantu menstabilkan kandungan gula dalam darah ke paras normal, menstabilkan tekanan darah kepada yang mempunyai tekanan darah tinggi.P3 PEMANIS dibotolkan di dalam botol bersaiz 10ml di mana sebotol P3 PEMANIS dapat menghasilkan 300 titik atau 300 cawan hidangan minuman. PEMANIS P3 sangat sesuai digunakan seisi keluarga sebagai penganti gula dalam semua jenis minuman dan makanan. PEMANIS P3 bukan seahaja manis seperti gula, malah ianya sedap, lazat dan menyihatkan.

72 Penyakit Dari Gula - Elak Dengan P3 Pemanis
MENGAPA P3 SWEETENER dipasarkan? Kerana untuk memberi peluang rakyat Malaysia terus menikmati rasa manis pada makanan dan minuman tetapi dengan cara yang menyihatkan. Manis bukan dari gula. Sempailah masanya, kita menggantikan gula dengan P3 SWEETENER -- tapi bukan gula; manis tapi menyihatkan.
Pengunaan P3 SWEETENER menggantikan gula membolehkan kekal menikmati rasa manis tanpa perlu risau akan penyakit yang bersebab dari gula. Dapatlah menghindari gula, bukan menghindari manis.
SEBAIK-BAIKNYA ADALAH MANIS DARI BUAH-BUAHAN Sebaik-baik manis ialah manis yang asli dari daun-daunan dan buah-buahan. Contohnya, air tebu. Tapi ia seakan mustahil untuk mendapatkannya setiap hari. Bahkan sebaik-baiknya adalah menghindari gula, tapi ia juga seakan mustahil.
Inilah jawapan mengapa P3 dihasilkan. Ia bagi memastikan anda memperoleh manis asli yang terhasil dari buah. P3 SWEETENER dihasilkan dari tebu hitam. Ia 100% asli. Bezanya nyata sekali -- segala yang memudaratkan diasingkan menggunakan Teknologi Nano, yang tinggal hanyalah manis yang enak dan selamat diminum untuk sekeluarga tanpa mengira peringkat usia.
GULA YANG BERLEBIHAN MEMANG MEMUDARATKAN
Mahukah anda berterusan mengambil makanan dan minuman yang akhirnya merosakkan kesihatan diri sendiri? Tentulah tidak mahu. Kalau kekal mahu manis tanpa mudarat, P3 SWEETENER adalah jawapannya, sekarang.
Gula telah dikenal pasti penyebab pelbagai jenis penyakit termasuk penyakit yang kronik:

1. Melemahkan daya tahan tubuh terhadap jangkitan bakteria
2. Menjadi faktor utama kepada kanser pundi hempedu kesihatan
3. Meningkatkan paras adrenalin dalam kalangan kanak kanak yang menyebabkan mereka menjadi hiperaktif, gelisah dan nakal
4. Menyebabkan kanak-kanak berasa mengantuk dan kurang cergas
5. Menjejaskan pencapaian kanak-kanak dalam pelajaran
6. Meningkatkan paras trigliserid
7. Melemahkan sistem imunisasi (melawan penyakit)
8. Mampu merosakkan buah pinggang
9. Mengurangkan kandungan kolestrol yang baik (HDL)
10. Menggalakkan pertumbuhan kolestrol bahaya (LDL)
11. Mengurangkan kromium dan kuprum dalam badan
12. Mengganggu penyerapan kalsium dan magnesium oleh sistem badan
13. Menyebabkan kanser payudara, kanser ovari, kanser prostat dan kanser dubur
14. Meningkatkan risiko berlakunya kanser kolon (usus besar).
15. Mengganggu imbangan galian atau mineral dalam tubuh
16. Meningkatkan tahap glukosa dengan cepat
17. Penyebab arthritis
18. Meningkatkan paras serotonin yang boleh menyempitkan pembuluh darah
19. Menjadi penyebab kepada hipoglisemia
20. Penyebab kepada perut berasid
21. Meningkatkan risiko penyakit jantung koronari
22. Mempercepatkan proses penuaan, kulit berkedut dan uban pada rambut
23. Merosakkan gigi
24. Penyumbang utama masalah kegemukan (obesiti)
25. Meningkatkan risiko penyakit crohn dan kolitis berulser
26. Penyebab bengkak saluran usus dalam kalangan pesakit gastrik
27. Melemahkan penglihatan
28. Penyebab lelah
29. Pembentukan batu dalam ginjal (batu karang)
30. Penyebab jangkitan yis atau kandidiasis
31. Penyebab pembentukan batu karang hempedu
32. Penyebab sakit jantung iskemik
33. Penyebab sakit apendiks
34. Merangsang tanda-tanda multiple sclerosis 35. Penyebab vena varikos
36. Meningkatkan tindakbalas glukosa dan insulin kepada pengamal pil pencegah kehamilan
37. Penyebab keracunan darah semasa hamil
38. Penyumbang kepada osteoporosis
39. Penyebab air liur menjadi berasid
40. Penyebab kemerosotan sensitiviti insulin
41. Penyebab kemerosotan toleransi glukosa
42. Mengurangkan hormon tumbesaran
43. Meningkatkan kolestrol dalam badan
44. Meningkatkan tekanan darah sistolik
45. Menyebabkan struktur protein bertukar sehingga mengganggu penyerapan protein oleh tubuh
46. Penyebab alergi terhadap makanan
47. Penyumbang utama kepada penyakit kencing manis
48. Penyebab sakit gusi
49. Penyebab ekzema kepada kanak-kanak
50. Penyebab penyakit kardiovaskular
51. Melemahkan struktur DNA
52. Penyebab rabun jauh
53. Penyebab emifisema
54. Penyebab arteriosclerosis
55. Penyebab pembentukan radikal bebas dalam aliran darah
56. Penyebab kehilangan keanjalan tisu serta fungsinya
57. Penyebab sel hati terbahagi dan ini meningkatkan saiz hati
58. Meningkatkan paras lemak dalam hati
59. Menyebabkan saiz buah pinggang membesar
60. Memberikan tekanan tinggi kepada pankreas dan akan merosakkannya
61. Meningkatkan retensi cecair dalam badan
62. Meningkatkan risiko darah beku dalam badan
63. Penyebab katarak
64. Penyebab hipertensi
65. Meningkatkan tindakbalas insulin
66. Mengganggu kemampuan berfikir
67. Meningkatkan risiko sakit Alzheimer
68. Penyebab sakit kepala
69. Penyebab penapaian bakteria dalam usus
70. Penyebab ketidakseimbangan hormon
71. Penyebab sembelit
72. Penyebab kemurungan



No comments:

Post a Comment