Clik yer..iklan ni..

Saturday, December 12, 2015

JADUAL TAHUN 2016
Aslm. BErikut adalah jadual kelas untuk bulan Jan 2016. Lokasi kelas adalah di Taman Song Choon, Ipoh Perak. TErletak tidak jauh dari Sympony Suite Hotel.
Makan tengahari disediakan. Berminat – hubungi 0195912194 ( Kak Saidah)

Jan 2016
1 Jan 2016 (Jumaat )
9.30 pg hingga jam 3.00 ptg.
Kelas Nasi Lemak Komersial dan 8 jenis lauk RM150/new student RM170. Depo RM50
Belajar sediakan nasi lemak dan ibu sambal. Istimewanya ibu sambal ini boleh dipelbagaikan menjadi paste utk asam pedas, paste utk Mee Kari dll.
Nasi lemak kukus
Ibu sambal
Sotong Sambal
Ayam Sambal
Sosej sambal
Telur sambal
Ayam goreng berempah
Free resepi nasi lemak

2 Jan 2016 ( Sabtu)
Kelas Aneka Samperit dan Dahlia
Jam 9.30 pg hingga jam 3.00 ptg
RM150 regular student/RM160 new student/depo RM50
1.    Samperit Kastard
2.    Dahlia
3.    Samperit Coklat
4.    Samperit Badam
5.    Samperit Keju
6.    FREE RESEPI UNTAIAN.

3 Jan 2016 ( Ahad)
Kelas Kek Lapis Sarawak – New student RM160/Regular RM150/depo rm50
Jam 9.30 pg hingga jam 4.00ptg
Basic Kek Lapis
Kek Lapis Prune
Kek Lapis Tembikai
Kek Lapis Moca Walnut
Kek Lapis Masam Manis
Kek Lapis Lengit/REmpah

9 Jan 2016 ( Sabtu)
Kelas Aneka Frozen
9.30 hga jam 5.00 ptg
RM150 regular student/rm160 new student./depo rm50
Karipap
Karipap pusing
Samosa
Popia + sos popia goreng
Cucur Badak
Kasturi
Kuih Bom


10 Jan 2016 (Ahad)
9.30 pg – 5.00ptg
RM150 regular student/RM160 new student/depo rm50
Muruku
MUruku kacang peas
Kacang botak/kacang rugged
Popia sira Horlick
Conflakes Sira pedas
REmpeyek
Tumpe


16 Jan 2016 ( Sabtu)
9.30 pagi – 5.00ptang
Kelas Kek Kontinental part 1
Fees : RM180 regular student/ RM200 new student/depo rm50
Butterbutterscoth Cake
Red Velvet Cake
Choc Mouse Cake
Strawbery Mouse Cake


17 Jan 2016 ( Ahad)
Kelas Talam dan Bingka  Part 1
RM150 regular student/ RM160 new student/depo rm50
8 jenis talam, 2 bingka, dan 2 resepi percuma.
·         Talam keladi
·         Talam Jagung
·         Seri Muka pandan/permata
·         Talam Gula Merah
·         Talam Suji
·         Talam Roti
·         Talam Tokyo
·         Talam Cendol
·         Bingka Pandan
·         Bingka Jagung
·         Free REsepi Talam Marble
·         Free Resepi Talam Caca

23 Jan 2016 ( Sabtu)
Jam 9.30 pg – 5.00 ptg
Kelas Basic Kek ( sesuai utk beginner)
RM150 utk regular/RM170 utk new student./depo rm50
Kek Sponge
Kek Butter
Kek coklat Moist
Kek Carrot
Kek Buah Kukus


24 Jan 2016 ( ahad)
Jam 9.30 pagi hingga jam
Kelas Pau Gebu  ( boleh difrozenkan) dan Tau sia Piang / depo rm50
RM150 new student/RM160 regular student
1.       Pau inti kaya( Inti ready made)
2.       Pau inti Sengkuang  
3.       Pau Inti kelapa
4.       Pau bunga (inti kacang ready made)
5.       Tau Sia Piang ( Inti kacang ready made)


25 Jan 2016 ( Isnin)
Boleh request personal Class. TArikh  masih kosong.


30 Jan 2016 ( Sabtu)
Kelas Aneka Kuih Tart
9.30 pg – 4.00ptg
RM150 regular student/RM160 new student/depo rm50
Tart Montok ( sejenis tart gulung nenas)
Tart piring
Tart BlueBerry
Tart Epal
Tart Gunting
Tart Cheese
Tart Bunga
Tart mawar

31 Jan 2016 ( Ahad)
RM180 regular student/RM200 new student/depo rm50
Kelas Western Food
Chicken Chop
Fish Fillet
Lamb Chop
Grilled salmon
Mushroom sauce
Black pepper sauce



No comments:

Post a Comment